Despre

Despre blog

Ideea a venit in fata unei cesti de cafea si, dupa cateva incercari neizbutite de a gasi un nume potrivit care sa nu fi fost luat deja de altcineva si care sa poarte in acelasi timp o mica amprenta personala am revenit la o idee putin mai veche care nu s-a  materializat: my coffee-break sau pauza mea de cafea  .

 P.s:  my-coffee-break era deja ocupat  -------> my-coffe-break  :(

Las intr-o pagina de net o o mica parte din gandurile mele sau din ce imi/ nu imi place sau mi-a/nu mi-a placut.
Nu am pretentia ca stiu tot . Nu am pretentia ca tot ce spun e corect .
Este posibil  ca la un moment dat sa revin asupra ce scriu sau ce am scris, este posibil sa sterg,  posibil sa adaug si posibil sa modific ceva .

Stiu ca ar fi foarte bine sa scriu cu diacritice, dar nu ma tenteaza absolut deloc momentan ideea.

2011 - FOTOBLOG

De ce un blog?
Ai cumva prea mult timp liber si nu stii ce sa faci cu el?
Lasa-ma sa iti spun ca ... nu e asa. Nu, nu e deloc asa. Acelasi lucru ai putea sa il spui despre persoanele care canta. Sau persoanele carora picteaza. Sau carora le place sa citeasca. Sau carora le place sa stea de povesti pe messager. Sau nu stiu. habar nu am.
Hai sa ii zicem blogului un jurnal deschis. :P Uneori sunt prea multe ganduri si nu reusesc sa le tine inchise intr-o colivie. :) Glumesc.

Despre mine
;)) sunt o fata dulce-dulce pe care nu ai cum sa nu o iubesti .. si daca nu ma iubesti inca, e doar din cauza faptului ca  nu ai avut ocazia sa ma cunosti... sau si mai rau, ai ratat ocazia de a ma cunoaste cu adevarat.
sorry...


3 comments:

 1. Buna ziua!

  Numele meu este Cristian.In urma trecerii in revista a site-ului dumneavoastra,as fi incantat sa colaboram(interactionam)prin schimb de linkuri.As dori sa postati pe prima pagina un link cu site-ul poker online bonus.ro , in schimbul acestui serviciu eu urmand sa va postez cate un link pe pokeronlineking.com (page rank3) , perlapoker.com si inca doua bloguri cu continut de poker.In conditiile in care acceptati,va rog sa-mi raspundeti pentru a stabili detaliile ancor textului.
  Cu speranta ca oferta mea este avantajoasa,astept colaborarea cu dumneavoastra.

  Cu respect
  Cristian

  contact @ pokeronlinebonus.ro

  ReplyDelete
 2. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

  P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

  alina2006sm@yahoo.com

  ReplyDelete
 3. "din cauza faptului ca nu ai avut ocazia sa ma cunosti" Pai cand iesim la o cafea?

  ReplyDelete