Wednesday, November 25, 2009

2012


saptamana acesta am revazut 2012.

un film bun , la baza caruia sta "apocalipsa", si care merita vazut. imaginile sunt  pur si simplu cutremuratoare.
oameni care aud si vad, dar nu vor sa stie, sa creada. oameni pentru care ouale din portbajul masini sunt cel mai important lucru in timp ce pamantul se deschide in spatele lor.
OAMENII DIN ZIUA DE AZI

povestea pe care filmul o spune lasa de dorit din toate punctele de vedere: un geolog descopera in 2009 faptul ca intreg pamantul va arde, guvernele lumii construiesc in China "arce" si vind in secret celor mai avuti cu 1.000.000$ locul, un american care reuseste in ultimul moment sa faca legatura intre toate informatiile primite si  incearca (reuseste) sa isi salveze familia dezbinata.
cu toate ca background-ul filmului se inspira in parte din ultima parte a Bibliei, in parte din previziunile mayase privind 2012, in parte din restul religiilor lumii, din oracole si profetii, il lasa pe Dumnezeu afara. ca de obicei de altfel. sfarsitul lumii este in mana lui Dumnezeu, nu in mana oamenilor. El decide, nu omul.

daca pamantul arde , nu ar trebui ca si apa sa se evapore?
 ce mi-a placut a fost soundtrack-ul din final: "Adam Lambert - Time for miracles"


Adam Lambert - Time for miracles

1 comment:

  1. Un film impresionant vizual dar cam atat. Scenariul este foarte slab si plin de clisee, cu greu m-am tinut sa suport doua ore jumatate de alergatura.

    ReplyDelete